Parkeren Scheveningen

Parkeren Scheveningen

Waar kan men parkeren in Scheveningen?

1. Parking Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426
2. Parking Kurhaus, Gevers Deynootplein 189
3. Parking Nieuwe Parklaan 248
4. Parking Zwarte Pad

Als u via de Van Alkemadelaan naar Scheveningen rijdt, is de Parking Scheveningen Bad aan de Zwolsestraat de snelste optie met de meeste plaatsen (ruim 2000) en tevens de meest voordelige garage, met een dagtarief
(24 uur) van slechts Euro 12,00.

De garages zijn 24 uur per dag geopend; u kunt dus rustig de gehele dag en avond/nacht aangenaam doorbrengen in Scheveningen.

Ingeval van vragen of problemen zijn alle kassa’s en slagbomen voorzien van een intercom-knop.

Alle overdekte Parkings zijn licht, voorzien van camera’s bij de entree’s en achtergrondmuziek.

Openbaar vervoer

Onze tip is om met de trein (openbaar vervoer) naar Scheveningen te gaan, hiermee voorkomt u parkeerkosten en het zoeken naar de auto!

Meer lezen en interessante links

Goedkope Schiphol taxi naar Scheveningen

Op vakantie naar Scheveningen is natuurlijk altijd een lekkere onderbreking van het dagelijkse leven. Zit je met het vervoer dan kan een taxi reserveren bijwww.goedkoopnaarschiphol.nl een uitkomst zijn. Buiten Schipholvervoer kunt u op aanvraag namelijk ook een voordelige taxi naar Scheveningen bestellen. Komt u vanuit het buitenland en moet heen en weer naar het hotel in Scheveningen dan is een goedkope Schiphol taxi een mooi alternatief. Het is een stuk goedkoper hier te boeken, dan op de luchthaven zelf. Er is een keuze tussen een personenwagen, of als u veel bagage heeft een taxibus t/m 8 personen.

Het mooie van dit taxibedrijf is dat zij vaste tarieven hanteren die 24/7 gelden, en wat eigenlijk nog een stuk belangrijker is, dat is de betrouwbaarheid. Hier weet u dat u goed zit en niet te veel voor uw taxivervoer betaald. Een taxibedrijf wat meer in taxibussen is gespecialiseerd is www.taxibestellen.nl. Zij verzorgen zowel Schiphol als locaal taxivervoer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *