In Scheveningen zijn genoeg leuke dingen te doen, in plaats van alleen aan de boulevard te zitten of op het strand te liggen. Zo kunt u de kleine versie van Nederland bezoeken, namelijk Madurodam. Niet alleen zijn het Paleis op de Dam, het Binnenhof en Schiphol heel gedetailleerd nagemaakt, ook kunt u er een tentoonstelling bezoeken.

In familiepark Drievliet kunt u terecht voor een gezellige dag met uw familie. Naast de diverse achtbanen, zijn er ook een superglijbaan en kleutertuin voor de wat jongere kinderen. Kortom, voor ieder wat wils!

Sea Life

SEA LIFE toont u mooie en spectaculaire zeedieren, van haaien en piranha’s tot prachtig gekleurde vissen uit de Amazone. Een bijzonder aquarium met een onderwatertunnel die doet vermoeden dat u op de bodem van de zee loopt.

Kinderboerderij ‘t Beestenspul

Voor de allerkleinsten staat een bezoek aan Kinderboerderij ‘t Beestenspul garant voor succes. Ze kunnen hier kippen, konijnen, geiten en eenden zien. Ook is er een hangbuikzwijn met de naam Poemba, die de kinderen vast leuk vinden.

Visafslag

Een andere manier om uw dag te vullen is door een visafslag te bezoeken. U wordt begeleidt door een gids die alles vertelt over de haven, het leven van de visser, de manier waarop vis wordt gesorteerd en de visveiling. Lijkt dit u wat? Neem dan contact op met de VVV van Den Haag (070-3385807).

Fietsen in Scheveningen

De fiets is de ideale manier om in een stad als Den Haag op verkenning uit te gaan. De gids neemt u mee naar verschillende buurten en wijken, vertelt u de meest boeiende verhalen en brengt u naar beroemde en de minder beroemde maar heel leuke plekken. U kunt een fietstocht boeken via www.totzo.org.

Wandelen op het strand

Het strand van Scheveningen leent zich uitstekend voor lange wandelingen, maar ook paardenliefhebbers kunnen hier terecht. Dit is niet alleen een mogelijkheid voor de ervaren paardrijder, bij Stalhouderij Het Fjordenpaard worden speciale ritten geregeld voor mensen die nog nooit paard hebben gereden.

Zwembad de Blinkerd is de perfecte vervanging voor als de zee u te koud is!

Midgetgolfen

Op zoek naar een leuke activiteit? Dan zit u bij GlowGolf Scheveningen goed. Het is midgetgolf, maar dan anders. U speelt in het donker, maar alles geeft licht. Gegarandeerd een leuke dag!

Bowlen

Bent u meer van het bowlen? Dolfijn Bowling Scheveningen biedt u de mogelijkheid om gezellig te (disco)bowlen, en om het helemaal af te maken kunt u een voedsel arrangement boeken.

Gaat u toch voor de rust om het drukke Scheveningen even te ontlopen? Dan bent u bij Tour of Wellness aan het juiste adres. Massages, schoonheidsbehandelingen, allerlei soorten sauna’s en stoombaden: ze hebben van alles, om u maar te helpen ontspannen.

Zie hieronder nog kort een aantal attracties op Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
Scheveningen
Tel. 070-3542100
www.sealifeeurope.com

Boulevard Trein
Scheveningen
Tel. 06-24889013//
www.boulevard-trein.nl

Bungy Jump Center
Pier Scheveningen
Tel. 070-3506863
www.bungy.nl

Madurodam
George Maduroplein 1
Den Haag
Tel. 070-4162400
www.madurodam.nl

De Pier Scheveningen
Tel. 070-3065500
www.pier.nl

Museum Beelden aan Zee
Harteveltstraat 1
Boulevard Scheveningen
Tel. 070-3585857
www.beeldenaanzee.nl

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 Scheveningen
Tel. 070-3500830
www.muzeescheveningen.nl

Dolfijn Bowling Scheveningen
Palace Promenade
Scheveningen
http://scheveningen.dolfijnbowling.nl

Powerboat Scheveningen
Dr. Lelykade (voor nr. 28)
2583 CM ‘s-Gravenhage
Tel: +31-(0)614585475
www.powerboat-scheveningen.nl

Meer informatie en verder lezen

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *