Als u ervoor kiest om met het openbaar vervoer naar Scheveningen te gaan, dan is het voor u het makkelijkst om naar Station Den Haag Centraal te reizen, en daar de bus of tram te nemen.

Ook met de auto is het niet moeilijk om naar Scheveningen te komen. Kijk op Google Maps om de meest geschikte route voor uzelf te vinden.

Laatste trein naar Scheveningen

Omdat het Station Den Haag Centraal een prominent station is, moet het ook goed te bereiken zijn. En dat is gelukkig het geval. Rotterdam Centraal brengt u in een halfuur naar Den Haag Centraal; deze trein vertrekt drie keer per uur. Station Utrecht Centraal zet u af op het Station Den Haag Centraal in iets minder dan drie kwartier. Ook hier vertrekt er vier keer per uur een trein naar Station Den Haag Centraal; toch wel handig om te weten mocht u uw trein gemist hebben. Tenslotte vertrekt er vanaf Station Amsterdam Centraal drie keer per uur een trein naar Station Den Haag Centraal. Het kost u dan wel iets meer dan vijftig minuten om aan te komen in Den Haag, maar u hoeft in ieder geval niet over te stappen.

Mocht u aankomen op Den Haag Centraal en u wilt graag naar Scheveningen, dan is het handig als u lijn 9 neemt. Deze tram rijdt acht keer per uur en zet u af bij de halte Scheveningen Kurhaus binnen vijftien minuten. Het is niet direct op het strand, maar die laatste paar minuten lopen zijn niet erg.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *