Hotel boeken zonder creditcard

Op budget reizen: simpel en betaalbaar

Elke persoon is anders – en hetzelfde geldt voor reizigers. Behoor jij tot de groep reizigers die voordelig wil overnachten, maar niet wil inleveren op hygiëne en comfort? Lees dan verder. In dit artikel geven wij handige tips die het op budget reizen eenvoudiger maken.

Prijs per nacht

De gemiddelde prijs per nacht verschilt nogal per stad of land. In Azië kun je slapen voor een paar tientjes per nacht, terwijl in Europa de prijzen starten vanaf € 40. Met betaalbare kamers bedoelen wij kamers die relatief goedkoop zijn in vergelijking met de rest van het aanbod.

 

Er zijn reizigers die bereid zijn om in te leveren op hygiëne en comfort, zodat ze een extreem lage prijs per nacht betalen en zodoende langer kunnen reizen. Hier is niets mis mee – ieder zijn ding – maar wij prefereren een goedkope prijs voor een kamer die schoon is én van alle gemakken voorzien is.

Van alle gemakken voorzien

Een simpele kamer bestaat vaak uit een een- of tweepersoonsbed, een kledingkast, tafeltjes voor naast het bed, een bureau om aan te werken en eventueel een balkon. Zelf vinden wij het altijd prettig wanneer we een kamer met een raam krijgen, zodat je ‘s ochtends wakker kunt worden met natuurlijk licht.

 

Meer dan dit heb je ook echt niet nodig, aangezien de meeste reizigers weinig tijd op hun hotelkamer spenderen. Wanneer je wel van plan bent om de hele dag in de hotelkamer te blijven, is het wellicht beter om op zoek te gaan naar een luxe resort of iets dergelijks.

 

Reizen en kamers boeken

Afhankelijk van het land waar je heen gaat, raden wij niet aan om alles van te voren te boeken. Mensen die voor het eerst gaan reizen, willen zekerheid en boeken hierdoor alle overnachtingen in één keer. Door de komst van het internet en de mogelijkheid om online een kamer te boeken, hoef je je niet druk te maken (op uitzonderingen na: bijvoorbeeld in steden met een laag hotelaanbod of wanneer er een populair event gaande is).

 

Boek daarom alleen de eerste drie nachten en houd de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Dit reist fijner, aangezien je nergens aan vastzit. Maar ook dit verschilt per persoon. Bepaal daarom voor jezelf wat het beste voor jou werkt.

Kamer online boeken

Via het internet kun je eenvoudig een hotelkamer boeken voor dezelfde dag of wanneer je maar wilt. De meeste mensen maken een beslissing op basis van de foto’s, de prijs en de reviews. Wij raden je aan niet te veel op de foto’s te letten, aangezien deze niet altijd de werkelijkheid weerspiegelen.

 

Wij raden je eerder aan om te kijken naar de reviews. Hoe worden de verschillende onderdelen door eerdere bezoekers beoordeeld? Op basis hiervan kun je een goede inschatting maken of je hier wil verblijven of niet. Ook is het altijd slim om op de website van de hotel een kijkje te nemen – een goed onderhouden website maakt hierbij een betere indruk.

 

Boeken zonder creditcard

Niet iedereen vindt het prettig om een hotelkamer met een creditcard te boeken – de meeste mensen betalen liever pas bij aankomst. Via de grote boekingswebsites zoals booking.com zal je jouw creditcard gegevens moeten doorgeven om de boeking te bevestigen. Dit is lang niet altijd ideaal. Denk je hier hetzelfde over? Neem dan eens een kijkje op hotel boeken zonder creditcard.

 

Daarnaast kun je geld besparen door ruim van tevoren een hotelkamer te boeken of door een last-minute kamer te boeken. Wij raden daarnaast aan om meerdere boekingswebsites te bekijken om zodoende een idee te krijgen waar je de kamer het goedkoopst kunt boeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *