Weekendje Scheveningen

Scheveningen heeft op het moment rond de 56.000 inwoners. Ondanks het feit dat de oudere generatie Schevenaars niets van de stad Den Haag moeten hebben, toch is en blijft deze badplaats een stadsdeel van Den Haag.

Scheveningen is daarmee dan ook een bekende en goedbezochte badplaats. Vooral in de zomermaanden wemelt het er van de toeristen. Dat heeft ze niet alleen te danken aan de mooie bezienswaardigheden en vele attracties, ook de ligging is belangrijk. Vanuit Scheveningen bent u zo in het centrum van Den Haag, ook al zo’n interessante stad. Ook ligt de badplaats in de buurt van de Bollenstreek, die zeker een bezoek waard is. Wilt u meer een educatief tripje maken? In Zuid-Holland vindt u Leiden, Delft en Gouda: steden die cultuurhistorisch van belang zijn voor Nederland.

Weekendje Scheveningen Reserveren?

Wij hebben een aantal sites verzamelt waar u een weekendje weg naar Scheveningen kunt reserveren:

Hotelspecials.nl

Hotelspecials is in vergelijking met de andere websites vaak de goedkoopste. Vaak bieden ze ook leuke thema’s aan die u kunt bijboeken. Onder andere leuke fietsarrangementen, fles wijn (of champagne) op de kamer, rozenblaadjes op kamer/ bed (erg romantisch!)  De vele reviews en ervaringen op de website van hotelspecials.nl maken het voor u nog makkelijker om een leuke overnachting te reserveren!

Weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl heeft een zeer groot aanbod van hotels op Scheveningen. De prijzen op weekendjeweg.nl zijn voor twee personen daarom lijkt het alsof ze duur zijn, dit valt mee :-). Het is een zeer populaire site, dit tonen de vele ervaringen op de website wel aan!

Hotels.com

De website van hotels.com is door ons beoordeeld als rommelig en niet overzichtelijk. Ook de mogelijkheid om alleen hotels op Scheveningen te zoeken, ontbreekt. Dit is niet onze favoriete website om een hotel op Scheveningen te reserveren!

Weekendcompany.nl

Op de site van Weekendcompany.nl krijgt u de keuze uit 17 hotels aan de kust. Het fijne van deze site is dat het de prijzen van 1 en 2 personen toont, deze functie ontbreekt bij hotelspecials.nl. Ook worden direct de beschikbare arrangementen getoond.

Ons advies

Als we alleen kijken naar de sites en de functionaliteiten dan geeft hotelscheveningen.net u het volgende advies. Onze favorieten zijn hotelspecials.nl en weekencompany.nl, omdat ze een duidelijke en overzichtelijke site hebben. Weekendjeweg.nl is niet slecht, maar wij vinden de eerste twee toch net iets gebruiksvriendelijker. Hotels.com is niet onze favoriet omdat het niet mogelijk is om hotels in Scheveningen te zoeken.

Veel succes met u keuze voor een hotelovernachting in Scheveningen en veel plezier! Heeft u vragen of wilt u tips en adviezen? Neem dan contact met ons op, of laat hieronder een berichtje achter!

4 Replies to “Weekendje Scheveningen”

  1. Ik zoek een hotel in scheveningen. Ben vorig jaar daar geweest, het heet volgens mij het boulevard hotel. Ik kan dit hotel echter nergens vinden.

    kunnen jullie mij helpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *