Hotels in Scheveningen waar huisdieren zijn toegestaan

Huisdieren mee op vakantie naar Scheveningen?

Waarom niet!

Er zijn veel mensen die een huisdier hebben, bijvoorbeeld een kat of hond. Een goede band opbouwen met uw huisdier is niet moeilijk, maar als u eenmaal gehecht bent aan uw trouwe viervoeter, is het niet makkelijk om het dier voor een bepaalde tijd achter te laten bij vreemden zodat u op vakantie kunt. Echt ontspannen is het niet. Gelukkig is er een andere oplossing naast het welbekende ‘de buren passen op’. Er zijn namelijk hotels waar huisdieren zijn toegestaan, maar u moet dan wel weten waar u terecht kunt.

Naast het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe het met u huisdier gaat en of er wel goed voor het dier gezorgd wordt, is het natuurlijk leuk om wat extra tijd met bijvoorbeeld uw hond door te brengen zonder de dagelijkse beslommeringen. Leuke, lange wandelingen in mooie natuurgebieden of op het strand om lekker uit te waaien. Kunt u het zich al voorstellen?

Om het u nog gemakkelijker te maken, hebben wij verschillende hotels in Scheveningen onderzocht om te kijken waar u én uw huisdieren terechtkunnen. Om ieder hotel goed te kunnen beoordelen, hebben we gekeken naar de volgende punten: welke dieren u mag meenemen en hoeveel, of er extra kosten aan verbonden zijn en hoe hoog die kosten zijn.

Let op: dit geldt dus alleen voor hotels in Scheveningen!

Carlton Beach Scheveningen, een viersterren hotel, is gelegen aan het strand van Scheveningen. Om hier te overnachten betaald u per persoon per nacht €48,58,- Voor huisdieren geldt €27,50,- per stuk per nacht. Als u besluit een kamer in dit hotel te boeken, neem dan gerust uw huisdier mee. U kunt heerlijke wandeltochten maken over het strand en door de duinen.

Hotel Corel; een driesterren hotel op maar 500 meter afstand van het Scheveningense strand. U betaalt slechts €28,63,- per persoon per nacht. Voor huisdieren geldt een prijs van €5,- per kamer. Hotel Corel biedt een gezellig boulevard en familiekamers.

Badhotel Scheveningen; een driesterren hotel op maar 150 meter afstand van het boulevard, de strand en de zee. Per persoon per nacht betaalt u €37,50,- per persoon per nacht. Als u uw trouwe viervoeter wilt meenemen, betaalt u €10,00,- per stuk per nacht.

Hotel Mimosa; dit tweesterren hotel ligt in het centrum en op loopafstand van het strand. Per persoon per nacht betaalt u €38,33,- maar daar staat tegenover dat u uw huisdieren gratis hier terecht kunnen.

Ibis Den Haag Scheveningen; dit geheel gerenoveerde hotel ligt naast het Circus Theater en het strand. Om hier een paar dagen te verblijven betaalt u er persoon per nacht €39,50,- en voor uw huisdier betaalt u €15,- per persoon per nacht.

Hotel Duinzicht; voor dit driesterren hotel betaalt u €40,- per persoon per nacht. Voor uw huisdieren betaalt u niks. Omdat dit hotel aan de duinen ligt, leent het zich perfect voor lange ontspannen wandelingen. Ook biedt het hotel een eigen, gratis parkeerplaats.

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen; voor uw verblijf in dit viersterren hotel betaalt u slechts €47,60,- per persoon per nacht. Huisdieren zijn toegestaan en daarvoor hoeft u niet extra te betalen. Dit luxe hotel heeft naast de andere luxe faciliteiten een zwembad en sauna, is dichtbij de Scheveningse boulevard gelegen en ligt op korte afstand van de stad Den Haag.

Strandhotel Scheveningen; dit tweesterren hotel ligt aan de boulevard van Scheveningen. Maar het ligt ook direct aan zee. U betaalt per persoon per nacht €45,- Huisdieren zijn toegestaan, maar wel voor €15,- per stuk per nacht.

Reserveren

U kunt bij de bovengenoemde hotels reserveren via hotelspecials.nl, weekendjeweg.nl en hotels.com.

Met de hond op het strand

Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet welke van pas kunnen komen wanneer u met u huisdier (hond) op het strand gaat lopen. Meer informatie over honden vindt u hier.

One Reply to “Hotels in Scheveningen waar huisdieren zijn toegestaan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *