Hotel Noordzee Scheveningen

Op een afstand van 50 meter van het strand van Scheveningen ligt Hotel Noordzee. Het hotel heeft een goede ligging waar u zo een bezoek aan Sea Life Scheveningen of Den Haag waar u heerlijk kunt winkelen.

De hotelkamers zijn allen voorzien van een douche, toilet, telefoon, televisie, radio en internet. Een paar kamers hebben een balkon met uitzicht op de zee en boulevard.

Er is een restaurant en een bar in het hotel. Ook beschikken de kamers draadloos internet, het hotel heeft een lift, een 24-uurs receptie en een restaurant en zelfs een terras.

Ligging en locatie

Hotel Noordzee Scheveningen ligt op 50 meter van het strand van Scheveningen. Met de auto bereikt u de badplaats via de wegen A12 en de N44. Er zijn bus- en tramhaltes op loopafstand van het hotel. Het Centraal Station van Den Haag ligt op 5 kilometer afstand, het dichtstbijzijnde vliegveld is dat van Rotterdam op 20 kilometer afstand.

Omgeving

Hotel Noordzee ligt dichtbij het strand. De boulevard van Scheveningen, het Circustheater en Holland Casino liggen op enkele minuten loopafstand. Het centrum van Den Haag is goed te bereiken. U kunt winkelen in de Spuistraat of de Haagsche Passage, een overdekte winkelgalerij. Op cultureel gebied bent u in deze stad ook aan het juiste adres. Het Mauritshuis is een museum met een collectie schilderkunst uit de 17e eeuw.

Tips

U kunt gaan voor een lange strandwandeling, een dagje winkelen in Den Haag. Het Sealife Scheveningen bezoeken, een keer uit eten in een van de restaurants aan de boulevard. Ook kunt een film bekijken in het grootbeeldfilmtheater Omniversum in Den Haag, of Nederland in het klein bekijken in Madurodam.

Reserveren bij Hotel Noorzee Scheveningen

  • Volg deze link om te reserveren bij Hotel Noordzee Scheveningen.

Bekijk meteen de aanbiedingen voor hotel Scheveningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *