Carlton Beach Scheveningen

Het Carlton Beach Scheveningen vind u aan het einde van de bruisende boulevard. Direct aan het strand van Scheveningen. Het Carlton Beach hotel is een 4-sterrenhotel en beschikt over 183 luxe kamers. De meeste kamers hebben een adembenemend uitzicht op de Noordzee.

Kamerfaciliteiten

Dit hotel heeft sfeervolle kamers met douche/bad en toilet, minibar, föhn, televisie, kluis (altijd handig), draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. De kamers bieden een adembenemend uitzicht op zee, de Scheveningse boulevard of de duinen. Alle kamers hebben bovendien een balkon zo kunt u volop genieten van de frisse zeelucht. De kamers met zeezicht wordt er een toeslag van €30,00 per nacht gerekend.

Restaurantfaciliteiten

Het hotel Carlton Beach Scheveningen heeft 2 restaurants met elke een andere soort keuken. In het restaurant Beach Brasserie geniet u van seizoensgebonden gerechten. Voor culinaire sensatie bent u in het Beach Brasserie op het goede adres. Bij het restaurant ‘Smugglers grill’ krijgt u gegrilde vis- en vleesgerechten geserveerd.

Health Center Beachclub

In het Health Center Beachclub kunt u lekker sporten en heerlijk ontspannen. In het hotel Health Center Beachclub vindt u een zwembad met gezellige bar, zonneterras, fitnessruimte met deskundige begeleiding en moderne apparaten, een zonnebank, sauna, Turks stoombad en dompelbad. Ook een ontspannende massage (je moet wel eerst een afspraak maken!) behoort tot de mogelijkheden.

De Carlton Beachclub ligt direct voor het hotel. De club is voorzien van een uitgestrekt terras, relaxte zonnebedden en ’s avonds zijn er heerlijke barbecues. Dit alles maakt het tot de ideale plek om te genieten van zon, zee en strand. In het Beachcub biedt  men een professionele en informele service, je kunt die van je 4-sterrenhotel wel verwachten.  Bij het zonnebed word u standaard voorzien van een badlaken en een flesje bronwater.

Hotelfaciliteiten

 • Beachclub
 • Bagage opslag
 • Familiekamers
 • Health Center
 • Huisdieren toegestaan
 • Liften
 • Parkeergelegenheid
 • Receptie 24 uur
 • Restaurants
 • Rookvrij hotel
 • Terras

Ligging en locatie

Carlton Beach Scheveningen ligt gelijk aan het strand dat is aan het einde van de Scheveninge boulevard.

Omgeving

De omgeving is uitstekend geschikt voor wandeltochten over het strand en door de duinen. Shopfreaks kunnen zeker prima terecht op de boulevard, maar kunnen ook uitkijken naar Den Haag. Strandliefhebbers kunnen genieten van het uitgestrekte strand.

Faciliteiten van Carlton Beach Scheveningen

 • Aanschaf extra toiletartikelen
 • Airconditioning
 • Babystoeltje
 • Bagage opslag
 • Binnen Zwembad
 • Computer terminal
 • Fietsverhuur
 • Fitness
 • Huisdieren toegestaan
 • Kindvriendelijk
 • Kluisje
 • Kopieerservice
 • Krant op kamer
 • Leeshoek
 • Lift
 • Lounge
 • Nachtportier
 • Niet rokerskamers
 • Oppasservice
 • Parkeergelegenheid
 • Restaurant
 • Roomservice
 • Sauna
 • sauna en turks stoombad
 • Schoenenpoets service
 • Solarium
 • Stoombad
 • Terras
 • Turks stoombad
 • Vergaderfaciliteiten
 • Wasservice
 • WiFi
 • Zithoek
 • Zwembad
 • zwembad, sauna en Turks stoombad

Tips

 • Bezoek zeker het museum Escher in het Paleis in Den Haag.
 • Combineer zeker uw verblijf met een bioscoopbezoek.
 • Drink een rosétje of koud biertje bij een van de vele strandtenten altijd lekker toch ?
 • Maak een wandeling door de duinen van Scheveningen lekker gezellig!
 • Ga voor familiepret naar attractiepark Duinrell in Wassenaar altijd leuk voor de kinderen.
 • Ontdek een onderwaterwereld in Sealife Scheveningen.

Live het Carlton Beach Hotel Scheveningen zien?

Grotere kaart weergeven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *